Beschrijving
Mostarda van Cactusvruchten
Toen tijd een overvloedige hulpbron was, werden cactusvijgen geoogst, geschild en gezeefd om de zaden te verwijderen. Het vruchtvlees, schoon en sappig, werd geconcentreerd totdat het was teruggebracht tot een derde van zijn gewicht.
Nu, wanneer tijd kostbaar is en het leven hectisch is, doen wij dit allemaal en bieden u deze mosterd van cactusvijg aan, gemaakt zoals het toen was. We volgen een eeuwenoud recept van Militello Val di Catania, waarbij kaneel, venkelzaad en een snufje chocolade worden toegevoegd. Dit alles krijgt hierdoor een unieke, intense smaak. Zijdezacht op de tong, zoet zonder overdaad, met het aroma van chocolade dat het fruit en de onderliggende kruidige toon onthult.
Een volwaardig troostvoedsel; om jezelf te verwennen, als je het met een lepel consumeert, of om kazen een boost te geven en desserts een extra smaak te geven. De combinatie met blauwe kazen is geweldig, het opent nieuwe horizonten van plezier.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.