Beschrijving
Kersen met steranijs
San Giovanni Montebello, een gehucht ingeklemd tussen de grandeur van de vulkaan en de blauwe Ionische Zee, is het herkomstgebied van de kersen, die wij voor deze jam met de hand verwerken. Nadat we zorgvuldig het beste fruit hebben uitgekozen, voegen we de hoeveelheid steranijs toe die ons in staat stelt ons in de smalle gang van aangenaamheid te bewegen waar karakter en evenwicht elkaar ontmoeten. De vlezige zoetheid van de kersen wordt voortdurend afgewisseld met de frisheid van de anijs, in een lang smaaksamenspel dat zelfs in de eenvoudigste combinaties genot geeft. Uitstekende begeleider van in de oven gebakken hammen, porchetta en middellange en lang gerijpte kazen. Als het wordt gebruikt als aanvulling op rood vlees, wordt het een pijler waarop een indrukwekkende smaakarchitectuur kan worden gebouwd. Gemaakt van territoriale referenties, waarbij voedsel wordt gecombineerd met de kersentonen van een Siciliaanse Nero d’Avola.
Elegant en verfijnd, het verrast en betovert u met zijn complexiteit. Een symfonie van smaken en aroma’s om op elk moment van de dag van te genieten: voor een rijk ontbijt, ijs, topping of gecombineerd met wildgerechten en gebakken ham.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.