Jam, confitures en Rubs

Van alles is jam zeker het meest traditionele product, het product met de sterkste Siciliaanse identiteit.

Dankzij de overvloed aan citrusvruchten waarvan ons land weelderig is, kunnen we een grote verscheidenheid aan jam maken, intens en geurig, elk met zijn eigen karakter en zijn eigen precieze identiteit.

Rode sinaasappels, blonde sinaasappels, citroenen, mandarijnen, clementines, grapefruits, ceders, limoenen, kumquats, pomelo, bergamots en chinotti – elk met hun eigen verschillende variëteiten – worden vakkundig met de hand geschild door onze ambachtslieden, zodat een perfect onderscheid gemaakt kan worden welk gedeelte word gebruikt voor welke bereiding. Ook hier kan men de grote bepalen van de stukjes, wat te konfijten waardoor je een mooi eindproduct verkrijgt.

Door de grote veelzijdigheid van citrusvruchten kun je ze zelfs in combinatie met andere ingrediënten afwijzen. Meer traditionele producten kunnen worden gecombineerd met een ruime keuze aan kruiden, gedroogd fruit en likeurwijnen.

Dankzij verfijnde en uitgebalanceerde combinaties is het mogelijk om unieke en originele producten te verkrijgen, die alle smaken van de beginnende citrus bevatten, voor een succesvol gastronomisch resultaat.

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten